Erzincan İl Özel İdaresi 31 Mayıs 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan kamu personeli eksliği için Devlet Personel Başkanlığı sitesinde duyuru yayımladı. Yapılan duyuruya göre, Erzincan İl Özel İdaresi bünyesine 16 kişilik boş kadro ile alım yapacak. Adaylar başvurularını gerçekleştirebilmeleri için 2016 yılında yapılmış olan Kamu personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. 

ALIM KADROLARI: 

Erzincan İl Özel İdaresi 16 kişilik kadro ile bünyesine, 6 İnşaat Mühendisi, 3 maden Mühendisi, 1 Elektrik Elektronik Mühendisi, 1 Harita Mühendisi, 1 Çevre Mühendisi, 1 Ziraat Mühendisi, 1 Şehir Plancısı ve 1 Mimar alımı yapacaktır. 

ADAYLARDAN ARANAN NİTELİKLER:

Başvuru yapacak adaylar, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, üniversitelerin ilgili kadroya göre bölümlerinden mezun olmak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, görevini yapmasına engel olabilecek olan herhangi bir sağlık problemi olmamak, İlimizde, şantiye ve her türlü arazi şartlarında çalışmayı ve 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunun 5. maddesinde "İl Özel İdaresinin görev alanı İl sınırını kapsar" hükmüne istinaden İlimize bağlı 8 ilçenin herhangi birinde İl Özel İdaresince gerek görülmesi halinde çalışmayı kabul ve taahhüt etmek, son müracat tarih itibari ile Erzincan il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır. Ayrıca adayların yukarıdaki kadrolardan sadece bir tanesine başvuru yapma hakları vardır.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 31 Mayıs 2017 tarihi ile 13 haziran 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Şahsen veya posta yolu ile yapılan başvurularda, başvuru için istenilen belgelerin, Erzincan İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne son başvuru tarihi mesai bitimine kadar ulaştırılması gerekmektedir. Postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim