Kağıt, çimento, enerji, ambalaj ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren ve bu sektörlerin öncü markalarına sahip olarak her sene büyüme oranını geliştirmek için çalışmalarına devam eden Eren Holding yatırımlarını farklı farklı alanlara yaparak satış hacmini de geliştirmektedir.

Her sektörde onlarca yıllık tecrübesi ile pazardaki payını büyütmekte olan Eren Holding açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için ilanlar hazırlamakta pozisyonlara uygun nitelikler belirlemekte ve kamuoyuna konu hakkında duyurular gerçekleştirerek personel alımları gerçekleştirmektedir. Yeni ilanlara göre Eren Holdingin personel alımı yaptığı görülüyor peki detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Eren Holding iş ilanları için çok sayıda personel alımı yapacağı görülmektedir. Peki ilanlara ilişkin detaylar nedir? Buna göre adayların en az lise mezunu olmak, sağlığı iş yapmaya yatkın olmak, bazı pozisyonlar için vardiyalı çalışma sistemine uygun olmak, meslekleri ile ilgili genel bilgilere sahip olmak şartları aranmaktadır. Peki pozisyonlar nelerdir ve nasıl başvuru yapılır?

POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Eren Holding personel alımları hangi pozisyonlar için yapılacaktır? üretim elemanı, vardiya mühendisi, mekanik bakım elemanı, satış planlama mühendisi, satış temsilcisi, mekanik bakım elemanı, elektrik bakım mühendisi, satış destek elemanı, üretim elemanı, örgü operatörü, ihracat operasyon uzmanı, idari işler personeli pozisyonları için alımlar yapılacaktır. Başvurularını yapmak isteyen kişilerin https://goo.gl/Yi6SSZ linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim