Enerji Bakanlığı Personel Alacak
Enerji Bakanlığı personel alımı yapıyor. Enerji Bakanlığı bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere toplamda 10 adet Avukat alacak. Sizde Enerji Bakanlığı ailesine katılmak için haberimizin devamında verilmiş olan, başvuru bilgilerini inceleyerek başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı yapmış olduğu duyurusunda göre toplamda 10 adet Avukat alacak. Alımı yapılacak olan avukatların kadroya yerleşebilmeleri için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın düzenlediği sözlü sınava katılarak başarılı bir puan almaları gerekmektedir. Yapılacak olan sınava, boşta bulunan kadro sayısının 5 katı kadar Avukat adayı alınacak ve içlerinden en başarılı olan 10 kişi kadroya geçecektir. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın aradığı bazı şartlar vardır. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı aradığı şartlar ve başvur bilgileri şöyledir;
BAŞVURU ŞARTLARI:
     - Başvurunun son süresine kadar avukatlık ruhsatnamesine sahip olan adaylar,
     - 2014 yılında ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 75 puan almış olan adaylar,
     - 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,
     - Hukuk Fakültelerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,
     - Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS) İngilizce dilinde en az (C) düzeyinde puan veya Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Yönetim Kurulunca eşdeğerliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir sınavdan bu puana denk bir puan almış olmak.
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, 07 Aralık 2015 tarihi ile 18 Aralık 2015 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının internet sayfasından (www.enerji.gov.tr) veya doğrudan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığından (Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2 Bahçelievler-Çankaya/ANKARA) temin edilecek başvuru formu doldurularak, istenilen belgeler ile birlikte şahsen, elden veya posta yoluyla Personel Daire Başkanlığına yapılacaktır.
İlanın Tam Metnini İncelemek İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim