Türkiye enerji üretimi konusunda borçlu olduğu şirketlerden biri olan Enerjisa, Türkiye konumunda önemli bir yere sahip olmaktadır. Her geçen artan globelleşme çabası ve şirket hisselerinde yükselme durumuyla kendi bünyesinde çalıştırmış olduğu personel sayısını da arttırmaktadır. Bu kapsamda Enerjisa resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre kendi bünyelerinde çalıştırmak üzere bir çok personel alımının yapılacağı belirtildi.

PERSONEL ALIMI YAPILACAK POZİSYONLAR

Enerjisa bünyesine yapılacak olan personellerin başvuru yapacakları pozisyonlar genellikle şu şekilde diyebiliriz; " Mobil Vinç Operatörü, Elektirik ve Kontrol Proses Teknisyeni, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı, İşletme Mühendisi, Bakım Mühendisi, Harita Teknikeri, Raporlama Mühendisi, Yatırım Uzmanı, Mekanik Proses Teknisyeni, Elektirik Teknisyeni" pozisyonlarına personel alımı yapılacğaı açıklandı.

PERSONEL ALIMI YAPILIRKEN İSTENİLEN ŞARTLAR

Enerjisa Türkiye çapında büyük bir şirket olduğundan dolayı personel alımı yapacağı sırada bazı aradığı şartlar bulunmaktadır. Bu şartlar şu şekilde açıklanmıştır; T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından küçük olmaması, varidaylı ve takım çalışması sistemine adapte olmakta zorluk çekmiyecek, iletişim seviyesi yüksek, tercihen ingilizce bilmesi, başvuru yapacak pozisyonlar için belli eğitim diplomasını bulundurması gibi şartlar adaylardan istenilecek olan şartlardır.

Enerjisa Bünyesinde Çalışmak İstiyorsanız başvuru adresini kullanabilirsiniz:www.kariyer.net/firma-profil/enerjisa-enerji-a-s-9720-34598