Ülkemizin en önemli kamu kuruluşlarından bir tanesi olarak bilinen Türkiye İş Kurumu İŞKUR hem özel sektör hemde kamu kurumlarının ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden elektronik şube vasıtası ile kamuoyuna duyurmaktadır. İşin Olsa ekibi olarak siz değerli okurlarımızın isteği üzerine tüm büro memuru kadrolarının ilanlarını birleştirdik.

Buna göre Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile farklı özel sektör firmalarının tüm ilanları birleştirildiğinde Türkiye geneli bin 81 (1081) büro memur alımı yapıldığı görülmektedir. Peki alım ilanına başvuru yapmak için adayların nasıl bir yol izlemesi gerekiyor, başvurularda aranmakta olan şartlar nedir? Tüm detayları www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere açıklıyoruz.

ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile farklı özel sektör firmaları bin 81 büro memuru alımı yapıyor. Peki kimler başvuru yapabilir? Buna göre adayların en az ilkokul mezunu olmak, diksiyonu düzgün olmak, bilgisayarı iyi derece biliyor olmak, iyi derece Microsoft Office programlarını biliyor olmak, iletişim becerileri hem yazılı hemde sözlü alanda güçlü olmak, çalışılan ekiple uyum sağlayabilir olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı özel sektör firmaları bin 81 büro memuru alımı yapıyor. Peki büro memuru alımı ilanına kimler nasıl başvuru yapabilir? Adayların https://goo.gl/DhhAEP linkini kopyalaması ve tarayıcılarını url bölümüne yapıştırarak başvurularını tamamlaması gerekmektedir. Bu linkten başvuru yapabilmek için öncelikle adayların İŞKUR sitesi üzerinden İŞKUR'a kayıt yaptırması gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim