Ülkemizde iş verenlerin işçi bulabilmesi ve iş arayanların iş bulabilmesi için Türkiye'nin dört bir yanında illerde ve ilçelerde hem kurumda hemde sahada faaliyetlerini sürdürmekte olan Türkiye İş Kurumu İŞKUR kamuoyuna yeni ilanlar yayımlamaya devam ediyor.

Buna göre İŞKUR aracılığı ile özel sektör firmaları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere bin 205 büro memuru alımı ilanı yayımlandı. Alımlar tek bir ilan üzerinde yayımlanmamış olup İşin Olsa ekibi olarak tüm ilanları bir araya getirdik. Peki adaylar büro memuru alımına nasıl başvuru yapabilir ve detaylar nedir?

ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile farklı özel sektör firmalarının ilanlarına bakıldığında yurt geneli toplam en az ilkokul mezunu bin 499 büro memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki büro memuru alımında aranacak şartlar nelerdir? Buna göre adayları en az ilkokul mezunu olmak, iletişim becerileri güçlü olmak, müşteri memnuniyetine önem verir olmak, bilgisayar kullanabilir ve Microsoft Office programlarına hakim olmak, kayıt tutabilir olmak gibi şartlara sahip olması gerekmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

İŞKUR aracılığı ile en az ilkokul mezunu büro memuru alımı yapılıyor. Peki adaylar müracaatlarını nasıl yapacak. Başvurularını gerçekleştirmek isteyen adayların https://goo.gl/DmjkBF linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması gerekmektedir. Ardından git yani enter tuşuna basacak olan adaylar ilgili başvuru sayfasına ulaşabilir ve İŞKUR'a giriş yaparak müracaatlarını gerçekleştirebilir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim