İŞKUR üzerinden bildirilen personel alım ilanlarına göre bir çok ambar/depo görevlisi olarak çalışabilecek pek çok personel alımının yapılacağı açıklandı. Yapılan açıklamaya göre bir çok ambar görevlisine ihtiyaç duyan bir çok firma İŞKUR üzerinden verdiği ilan ile personel ihtiyacının olduğu ve bu yönde alımlarının yapacağını açıkladı. Toplamda 790 personel ihtiyacı olarak görünen ambar/depo görevlileri için farklı kurumlardan ihtiyaç olduğu açıklandı.

POZİSYON DETAYLARI  ve ALIM SAYILARI

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel ilanına göre bir çok ambar görevlisinin farklı firmaların bünyesinde çalışacağı açıklandı. Yapılan açıklamalar ile birlikte yayımlanan ilanın devamında alım yapılacak pozisyonlar  ve belirlenen kontenjanlar şu şekilde belirtildi; " Ambar Sorumlusu (2), Tekstil Ambarcı (2), Ambar Görevlisi (786) olmak üzere personel alımlarının yapılacağı açıklandı. Bu alımlar ile birlikte toplamda 790 kişi ambar görevlisi olarak çalışabilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI

Ambar Görevlisi olarak personel alımı yapılacak olan kurumlar çerçevesinde belirlenen genel şartlar şu şekilde açıklanmıştır; " T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, bellirli eğitim şartlarını yerine getirmiş olmak, yapılacak güvenlik soruşturmasını olumlu tamamlamak, adli sicilin temiz olması, herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması, iş ahlakının ve takım çalışmasının bilincinde olması" adaylardan istenilen şartlardandır.

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILABİLİR 

Birbirinden farklı şehirlerde verilen ambar görevlisi personel alım ilanları için ikamet ettiğiniz şehirde bulunan İŞKUR il müdürlüklerine giderek başvuru yapabileceğiniz gibi İŞKUR sistemi üzerinden de kendi bilgililerinize giriş yaparak arama yerine "ambar görevlisi" yazdığınız taktirde istediğniz pozisyona başvurunuzu gerçekleştirebilrisiniz. Yapılacak başvurular en erken 24 Eylül 2018 günü biteceğinden elinizi çabuk tutup iş bulma imkanınızı kaçırmayınız.

Başvuru Adresi: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Editör: TE Bilisim