Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan kuruluşlar resmi internet sitesi ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile iş ilanlarını kamuoyuna duyurumaktadır. En çok rağbet görmekte olan kadrolardan bir tanesi olan şoför personeli için firmalar sürekli olarak personel alım ilanları yayımlamaktadır. Her firma yayımlamış olduğu şoför personeli alım ilanında farklı nitelikler belirliyor da olsa yeni yayımlanan ilanlar incelendiğinde en az ilkokul mezunu toplam 200 şoför alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi belgeler gerekiyor? Hangi firmalar alım yapacak?

Alım Yapan Kuruluşlar

Türkiye'nin dört bir yanı için en az ilkokul mezunu 200 şoför alımı yapılacak. Peki hangi kuruluşlar şoför alımı yapacak? Alım ilanlarına başvuracak olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler nedir?

Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.
MSC Gemi Acenteliği A.Ş. / MSC Shipping Agency S.A
Karel Elektronik San. ve Tic. A.Ş.
Sütaş
Okan Üniversitesi Hastanesi
Edgemar
Ünsped Gümrük Müşavirliği ve Lojistik Hiz. A.Ş.
Çelebi Hava Servisi AŞ.
Sapro Temizlik Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üçyıldız Sebze Meyve Osman Zeki Külahcılar

Yukarıda belirtilmiş olan kuruluşlar başta olmak üzere 150'den farklı firma kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 200 şoför alımı yapacak. Alımlarda kimi firmalar B, kimisi C, kimisi D ve kimisi E ehliyete adayın sahip olmasını istemektedir. Başvuru yapmak ve nitelikler hakkında bilgi edinmek için aşağıda ki linki takip ediniz.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/#&kw=şoför
Editör: TE Bilisim