Ülkemizde iş verenler ile iş arayanları bir araya getirmek ile yükümlü olarak görevlerine devam etmekte olan Türkiye İş Kurumu İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden kamuoyuna yayımlanan ilanları duyurmakta olup İşin Olsa ekibimize gelen yoğun istek üzerine çağrı merkezi müşteri temsilcisi ilanlarını birleştirdik.

Buna göre Türkiye İş Kurumu İŞKUR kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ilkokul mezunu bin 707 çağrı merkezi müşteri temsilcisi personeli alımı yapılıyor. Peki alım ilanına adaylar nasıl başvuru yapabilir, www.isinolsa.com ekibi olarak çağrı merkezi müşteri temsilcisi alımına ilişkin tüm detayları sizlere açıklıyoruz.

ARANACAK ŞARTLAR NEDİR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile bin 707 çağrı merkezi müşteri temsilcisi personeli alımı yapılıyor. Peki aranacak şartlar nedir? Buna göre adayların en az ilkokul mezunu olmak, diksiyonu düzgün olmak, müşteri odaklı olmak, iletişim becerisi yüksek olmak, bilgisayar kullanmayı biliyor olmak, ikna kabiliyeti yüksek olmak, Microsoft Office ve gerekli programları kullanabilir olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden en az ilkokul bin 707 çağrı merkezi müşteri temsilcisi personeli alımı gerçekleştirilmektedir. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre adayların https://goo.gl/oRcCEH linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak enter tuşuna basması gerekmektedir. İlgili sayfaya gelecek olan adaylar istediği kuruluş için müracaatlarını gerçekleştirebilir.

TÜM İŞ İLANLARI BURADA