Türkiye'nin dört bir yanında görevlerine devam emekte olan özel sektör firmaları açık pozisyonları için memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. İlgili özel sektör firmaları farklı pozisyonları için personel alımı ilanlarını kendisi hazırlayarak İŞKUR ya da kariyer sitelerine gönderilmektedir.

Türkiye İş Kurumunun resmi internet sitesinde yer alan ve en çok rağbet gören pozisyonlar arasında yer alan çağrı merkezi müşteri temsilcisi pozisyonu için yurt geneli bin 250 kişilik personel alımı yapıldığı görülüyor. Buna göre en az ilkokul mezunu bin 250 çağrı merkezi müşteri temsilcisi personeli alınıyor. Peki detaylar nedir, kimler başvuru yapabilir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Türkiye İş Kurumunun resmi internet sitesinden yayımlanan ilanlara göre en az ilkokul mezunu bin 250 çağrı merkezi müşteri temsilcisi personeli alımının yapıldığı görülmektedir. Peki kimler başvuru yapabilir. Buna göre en az ilkokul mezunu olmak, sorumluluk sahibi olmak, işini iyi yapabileceğine emin olmak, öz güvenli olmak, diksiyonu düzgün olmak, çözüm odaklı olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye İş Kurumunun resmi internet sitesinden yayımlanan ilanlardan yurt geneli bin 250 kişilik çağrı merkezi personeli alımı yapıldığı öğrenildi. Başvuru yapmak isteyen adayların (https://goo.gl/BFJj7P) linkini kopyalaması, tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve müracaatlarını istediği firma için gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim