Ülkemizin en önemli kamu kuruluşları arasında yer alan ve işsizlik konusunda önemli çalışmalar yürütmekte olan Türkiye İş Kurumu resmi internet sitesi aracılığı ile özel sektör ve kamu kurumlarının personel, memur alımı ilanlarını kamuoyuna duyurmaktadır.

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında en az ilkokul mezunu bin 234 çağrı merkezi müşteri temsilcisi personeli alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor, detaylar nedir? İşin Olsa ekibi olarak tüm bilgileri sizlere iletiyoruz.

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında en az ilkokul mezunu olmak üzere toplam bin 234 çağrı merkezi müşteri temsilcisi personeli alımı yapıldığı görülmektedir. Peki detaylar nedir? Buna göre adayların en az ilkokul mezunu olmak, diksiyonu düzgün olmak, sorumluluk sahibi olmak, çözüm odaklı olmak, insan ilişkilerinde başarılı olmak şartlarına sahip olması gerekmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında toplam bin 234 çağrı merkezi müşteri temsilcisi personeli alımı yapıldığı görülmektedir. Peki başvurular nasıl yapılır? Adayların https://goo.gl/dYD59U linkini kopyalaması, tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve müracaatlarını da ilgili ekranlar vasıtası ile gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim