Faaliyetlerine devam eden kuruluşlar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alım ilanları yayımlamaya devam ediyor. Buna göre alım ilanları şirketlerin resmi internet siteleri aracılığı ile duyurulduğu gibi yine interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de açık pozisyonlar yayımlamaktadır.

Çeşitli kuruluşların internet ortamında yayımlamış olduğu açık pozisyonlar incelendiğinde 2 farklı kuruluşun kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere ambulans şoförü alımı yaptığı görülmektedir. Peki kimler müracaat edebilir ve şartlar nedir?

KİMLER MÜRACAAT EDEBİLİR

Alım yapılan ilde ikamet ediyor olmak ya da kamp koşumlarına uyumlu
Sürücü belgesine sahip
Aktif araç kullanabilen
En az ilköğretim mezunu olmak
Askerlik sıkıntısı olmamak ya da tecilli, muaf almak

Genel olarak kuruluşların alım ilanında aramış olduğu şartlar bunlardır. Peki adaylar nasıl müracaat edebilir?

NASIL MÜRACAAT EDİLİR

En az ilköğretim mezunu ambulans şoförü pozisyonuna adaylar nasıl başvuru yapabilir. Alımlar Acıbadem Gurubu ve Sicil Yüksel Akkord Adi Ortaklığı kuruluşları aracılığı ile yapılmaktadır.

Acıbadem alım ilanında adayın E ehliyet sahibi olmasını istemiş ve en az lise mezunu şartını da belirtmiştir. Sicil Yüksek Akkord Adi Ortaklığı ise adayın ne az ilköğretim mezunu olması gerektiğini belirtmiştir. Müracaat etmek isteyen adayların aşağıda verilmiş olan linki takip ederek gerekli kadrolar için müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/qqQQ53
Editör: TE Bilisim