Ülkemizde faaliyet göstermekte olan kamu ve özel sektör kuruluşları açık pozisyonları için sıklıkla personel laımları gerçekleştirmektedir. Kuruluşların personel alımı ilanları kendileri tarafından hazırlanmakta ve ilan edilmesi için İŞKUR'a ya da interaktif iş ilanları sitelerine gönderilmektedir.

Türkiye İş Kurumu ile interaktif iş ilanları sitelerinde en çok rağbet gören kadrolar arasında yer alan şoför pozisyonu için yoğun rağbet geldiği için İşin Olsa ekibi olarak bu içeriği ürettik. Buna göre yayımlanan tüm ilanlar incelendiğinde yurt geneli en az ilköğretim mezunu 2 bin 216 şoför alımının yapıldığı görülmektedir. Peki hangi firmalar alım yapıyor ve detaylar nedir.

İLAN BİLGİSİ NEDİR?

Alım Yapacak Firmalar: Özel Sektör Firmaları
Alınacak Personel Sayısı: 2 Bin 216
Pozisyon ve Mezuniyet: Şoför - En az ilköğretim

ALIM YAPAN FİRMALAR HANGİLERİDİR?

Özel sektör firmaları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ilköğretim mezunu 2 bin 216 şoför alımı yapıyor. Peki alım yapan firmalar hangileridir?

Okan Üniversitesi Hastanesi
Namet Gıda
Panko Pantolon Konfeksiyon Tekstil Sanayi
Özdilek / Wyndham Grand İzmir Özdilek
İstanbul Şehir Üniversitesi
Acıbadem Sağlık Grubu
Karel Elektronik

BAŞVURULAR

Yukarıda şoför pozisyonu için personel alımı yapacak bazı firmalar verilmiştir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak. Buna göre aşağıdaki linki takip edecek olan adaylar başvurularını aşağıdaki link aracılığı ile gerçekleştirebilir.

Diğer Şoför - https://goo.gl/MVq8TZ
Yolcu Taşıma - https://goo.gl/LtPx1p
Yük Taşıma - https://goo.gl/4r5BKn

Editör: TE Bilisim