Ülkemizin dört bir yanında bulunmakta olan özel sektör firmaları açık pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir. Firmalar alım ilanlarını kendisi hazırlamakta ve yayımlanması için İŞKUR'a ya da interaktif iş ilanları sitelerine gönderilmektedir. İŞKUR'a gönderilen ilanlara bakıldığında 57 kişilik üretim planlama memuru ile danışma memuru alımı yapıldığı görülmektedir.

İşin Olsa ekibimize İŞKUR'un üretim planlama memuru ve danışma memuru kadrosu için yoğun rağbet geldiği için sizlere bu içeriği ürettik. İŞKUR ilanlarına göre en az ilköğretim mezunu olmak üzere yurt geneli toplam 57 kişilik danışma memuru ve üretim planlama memuru alımının yapıldığı görülmektedir.

İLAN BİLGİSİ NEDİR?

Alım Yapacak Firmalar: Özel Sektör / Daimi İlanlar
Alınacak Personel Sayısı: 57
Alınacak Pozisyon: Danışma Memuru, Üretim Planlama Memuru
Başvuru Muatap: İŞKUR
En Az Mezuniyet: İlköğretim

ALIM YAPAN FİRMALAR

57 kişilik en az ilköğretim mezunu üretim planlama memuru ve danışma memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki alım yapan firmalar hangileridir?

KİPTAŞ TUZLA
SONODENT SAĞLIK HİZMETLERİ
DEFAV SOSYAL HİZMETLER
İKİZLER SPOR VE SPOR HİZMETLERİ
BTN DANIŞMANLIK EĞİTİM
BİAPORT APARTMAN YÖNETİCİLİĞİ 
SARAN KORUMA VE ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLER
EKOLOJİK ENERJİ
EVİMTEKS TEKSTİL
ENNA TUR

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR

Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi ve buradan başvurularını yapması gerekmektedir. Kendi illerinde alımın olduğunu gören adaylar en yakın İŞKUR'a giderek de müracaatlarını yapabilir.

https://goo.gl/RFjpjt - Danışma Memuru
https://goo.gl/A9wTMt - Üretim Planlama Memuru

Editör: TE Bilisim