Emniyet Genel Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için personel alım ilanı yayımlamıştı. Söz konusu olan ilan Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olup adaylar başvurularına bugün itibari ile başlayabilecek. Buna göre adaylar başvuru yapabilmeleri için Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından belirtilen başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir. Aşağıdaki ilanın detayları ve başvuru şartları doğrultusunda başvurularınıza başlayabilirsiniz.

İLANIN DETAYLARI:

Emniyet Genel Müdürlüğü Emniyet Hizmetleri Sınıfı dışında Görevli kadro ve sözleşmeli personel yönetmeliği çerçevesinde 657 sayılı devlet memurları kanunun 4/B maddesindeki kapsamda sözleşmeli olarak 1 kişilik boş pozisyon ile meteoroloji Mühendisi alacak. Alınacak Birim Ankara Havacılık Başkanlığı olup ilana erkek ve kadın adaylar başvuru yapabilirler.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Emniyet Genel Müdürlüğü başvuru yapacak adaylardan özel olarak 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak ve Fakültelerin dört yıllık eğitim veren Meteoroloji Mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olmak şartları aranacaktır.

Ayrıca genel olarak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Esnek çalışma saatlerine uygun olmak, Analitik düşünme kabileyi olmak, Yapılacak güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Sağlık yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşımaları gerekmektedir. Bu nitelikler doğrultusunda adaylara Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından sözlü ve/veya yazılı sınav yapılacak olup adayların bu sınavdan başarılı olmaları gereklidir.an başarılı olmları gereklidir.

BAŞVURULAR BAŞLADI:

İlgili ilan Devlet personel Başkanlığı tarafından 20 Mart 2018 tarihinde yayımlanmış olup adaylar başvurularına bugün yani 09 Nisan 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 13 Nisan 2018 tarihine kadar bulunduğunuz ilin İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne şahsen başvuru yapılmalıdır. Ayrıca ilanın tam metnini incelemek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim