Emniyet Genel Müdürlüğü 2016 yılının son günlerinde Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel ihtiyacını karşılamak amaçlı 15 kişilik boş pozisyon ile farklı illerden Sıhhi Tesisat Teknisyeni alımı gerçekleştirecek. Yapılan duyuruya göre başvurular 30 Ocak 2017 tarihi itibari ile başladı. Alımlar, Batman 1, Bitlis 2, Diyarbakır 2, Hakkari 3, Rize 2, Şırnak 3, Tunceli 2 olmak üzere 15 kişi alım illeri böyledir. Adayların başvurularını gerçekleştirebilmesi için 2016 yılında yapılan Ortaöğretim Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış olması gerekmektedir. Adaylar, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafında Teknik Hizmetleri sınıfında görev yapacaktır. Ayrıca başvurusu onaylanan adaylar Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan Sözlü veya Yazılı sınava tabii tutulacaklardır. 

Adayların sınava katılabilmesi için, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Ortaöğretim Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden en az 70 puan almış adaylar, Sağlık yönetmeliğince belirtilen sağlık şartlarını taşımak, yapılacak güvenlik soruşturmasından veya arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Sıhhi Tesisat, Sıhhi Tesisat ve Kalorifer, Sıhhi Tesisat-Isıtma, Sıhhi Tesisat-Kalorifercilik-Isıtma, Tesisat Teknolojisi (Isıtma ve Sıhhi Tesisat), Tesisat Teknolojisi (Isıtma ve Tesisat) Ortaöğretim alanlarından birinden mezun olmak. şartları aranmaktadır. Ayrıca bu ilana Bay ve Bayan adaylar başvuruda bulunabilirler. 

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 30 Ocak 2017 tarihi ile 03 Şubat 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, her adayın bulunduğu için illerin İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne bizzat başvuracaklardır. Başvuru sırasında adaylar, Kimlik belgesi, son altı ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf, istenilen eğitim durumunun öğrenim belgesi, KPSS Sonuç belgesinin aslı ya da internet çıktısının örneği belgeleri aranacaktır. İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim