Emniyet Genel Müdürlüğü 26 Aralık 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki bulunana personel ihtiyacını karşılamak amaçlı farklı bölgelerde ve farklı pozsiyonlarda toplamda 78 kişilik boş pozisyon ile Kadrolu personel alımı gerçekleştirecek. Alım kadroları, 23 adet Aşçı, 15 adet Elektrik Teknisyeni, 25 adet Hizmetli ve 15 adet Sıhhi tesisat teknisyeni olmak üzere toplamda 78 Kadrolu personel alınacaktır. Ayrıca alınacak adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacaktır. 

Adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki belirtilmiş olan şartları taşımaları, Belirtilen kadrolara ait öğrenimleri olması ( bu şarta ilanın tam metinlerinde bulunana her kadro için farklı olan öğrenim durumuna bakabilirsiniz), yapılacak olan güvenlik soruşturmasında ve arşiv araştırmasında olumlu sonuçlar verecek olan adaylar, Sağlık durumu açısından belirtilen şartları taşımaları, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan Sözlü ve uygulamalı sınavdan başarılı olmaları ve Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 puan almış olmaları şartları aranmaktadır. Bu şartlara uygun olan adayların başvurularını kabul edilecektir. Ayrıca başvuruları kabul edilen adaylar Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak sınava katılarak başarılı olmaları gerekmektedir. 

Başvuruda bulunacak olan adaylar 30 Ocak 2017 tarihi ile 03 Şubat 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Bulunduğunuz il Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır.  Başvuru sırasında istenilen belgelere ve diğer bilgilere ulaşmak için ilanın tam metnini inceleyebilirsiniz. Her kadroya ait farklı metin bulunmakta olup bunlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Aşçı, 
Hizmetli,
Elektrik Teknisyeni,
Sıhhi Tesisat Teknisyeni,
Editör: TE Bilisim