Emniyet Genel Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde personel alımı yapacağını belirtti. Yapılan duyuruya göre Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı illerde personel alımı gerçekleştirecek. Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı başvuruları bugün itibari ile başladı ve en geç 08 Aralık 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Ayrıca adayların başvuru yapabilmeleri için 2016 veya 2017 yıllarında yapılan KPSS den puan almış olmaları gerekmektedir.

ALIM KADROSU VE İLLER NELERDİR?

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine toplamda 6 kişilik boş kadro ile Psikolog alımı yapacak. Alımlar, Artin'de 1, Bartın'da 1, Siirt'te 1, Mardin'de 1, Çankırı'da 1 ve Kilis'te 1 şeklinde yapılacak ve adayların Lisans mezunu olmaları ve bu nedenle KPSS den KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Başvurular bugün ( 04 Aralık 2017 ) itibari ile başladı ve en geç 08 Aralık Aralık 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Buna göre başvurular, Kimlik belgesi, 2 adet vesikalık fotoğraf, Diploma aslı veya fotokopisi moter tastikli ve KPSS sonuç belgesi  ile birlikte son başvuru gününe kadar Bulundukları il Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

Ayrıca adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavından başka, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Sağlık Yönetmeliğince belrtilen şartları taşımak, Emniyet Genel Müdürlüğünce yapılacak sözlü veya yazılı sınavdan başarılı olmak ve Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak ve özel olarak Psikoloji Lisans Bölümü mezunu olmak şartları aranacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayınız.