Devlet Personel Başkanlığı devamlı olarak kamuya personel alımı ilanları yayımlamakta ve adaylar yayımlanan bu ilanlar ile kamuda görevine başlamaktadırlar. Bu haberimizde Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı için detaylı bilgiler vereceğiz. Buna göre Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için alım yapacağını belirtti.

Söz konusu ilan ile Emniyet Genel Müdürlüğü Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğüne Sosyal Tesisinde istihdam edilmek üzere Engelli Personel Alımı yapacağını belirtti. Adayların ücreti Ankara Sosyal tesinin gelirinden karşılanacaktır. İlgili ilan Türkiye İş kurumu Ankara Çankaya Hizmet Merkezinde yayımlanmış olup adyalar başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklardır. Genel Müdürlüğe başvuru alınmayacaktır.

İLANIN DETAYLARI:

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine 1 Kişilik boş kadro ile Engelli Gıda Mühendisi alacak. Adayların bu yönde belirtilen başvuru şartlarını taşımaları zorunludur. Ayrıca söz konusu ilana Erkek veya Kadın adaylar başvuru yapabileceklerdir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Emniyet Genel Müdürlüğü alımını yapacağı Mühendis adaylarından, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 2016 yılında yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerlik ile ilgisi bulunmamak, Adli sicil kaydı temiz bulunmak nitelikleri aranacaktır.

Ayrıca adaylardan özel olarak, Fakültelerin Gıda Mühendisliği bölümü mezunu olmak, En az %40 Engelli olduğuna dair engelli raporu bulunmak, İyi derecede Bilgisayar kullanabiliyor olmak, Ankara il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak ve Tercihen orta düzeyde İngilizce biliyor olmak nitelikleri aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın İŞKUR üzerinde yaymlanması ile birlikte en geç10 gün içerisinde başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Buna göre başvurular 24 Nisan 2018 tarihinde başlayacak olup en geç 03 Mayıs 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar Başvurularını İŞKUR üzerinden yapacak olup, İstenene belgeleri 11 Mayıs 2018 tarihi Mesai saati bitimine kadar ulaştırmaları gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim