Elit Gençler Koleji Öğretmen Alımı

Yaklaşık 13 yıldır Eğitim sektöründe önemli faaliyetler sunan Elit Gençler Koleji Öğretmenlik mesleğini seven ve ekip çalışmasına uygun dinamik, kendisini mesleğine adayan v edış görünümüne önem veren Sınıf Öğretmeni alımı yapacağını duyurdu. Sizlerde  Elit Gençler Koleji ailesine katılmak için haberimizin detaylarını takip ediniz.

 

İstanbul'da eğitime hizmet veren Elit Gençler Koleji, bünyesindeki sınıf öğretmeni açığı için alım yapacak. Mesleğine önem veren adayların başvuruda bulunacağı Elit Gençler Kolejin Sınıf Öğretmeni alımı için beklenen Genel Şart ve nitelikler açıklandı.

 

Üniversite'den mezun olduktan sonra girmiş oldukları KPSS sınavından başarılı olacak derecede puan alamayan öğretmen adayları için önemli bir şans olan Elit Gençler Koleji, Öğretmen adaylarının kendilerini geliştirmesinde de büyük bir rol oynuyor. Öğretmen atamalarında kendisine sırlamada yer bulmayan Sınıf öğretmeni adayları artık görevinizi yapabileceksiniz. Elit Gençler Koleji siz öğretmenlere bu önceliği tanımak adına bünyesindeki Sınıf öğretmeni istihdamını karşılamak için alımlar yapmaya başladı.

 

GENEL ŞARTLAR

 

- Üniversitelerin Sınıf Öğretmenliği Bölümü Mezunu Olmak

- Tercihen Yabancı Dil Bilme Şartı

- 3 Yıllık Bir Tecrübeye Sahip Olanlar

- Lisans-Yüksek Lisans Mezunu Olmak

 

Elit Gençler Koleji Sınıf Öğretmenliği alımına ilişkin bilmek istediklerini aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

http://www.yenibiris.com/elit-gencler-koleji/sinif-ogretmeni-is-ilani/665221

Editör: TE Bilisim