Emniyet Genel Müdürlüğü Ekim  ayında personel alımı duyurusu ile beünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı pozisyonlarda sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtmişti. Emniyet Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı başvuruları 08 Kasım 2017 tarihinde başlamıştı ve artık sona ermektedir. Buna göre Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine 13 kişlik boş kadro ile Havacılık Dairesi Başkanlığna 3 Uçuş teknikeri ve 10 Helikopter Makinisti olmak üzere 13 kişi alınacaktır.  Adayların başvuru işlemleri sonrasında yapılacak olan Sözlü veya Uygulamalı sınav sonucunda kadrolara alınacaklardır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar başvurularına 08 Kasım 2017 tarihinde başlamışlardı. Fakat hala başvuru yapmamış veya başvuru işlemlerini tamamlamamış olan adaylar en geç 17 Kasım 2017 tarihi itibari ile başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Buna göre başvurular, istenilen belgeler ile birlikte bulundukları illerin İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne bizzat başvuracaklardır.

HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

Emniyet Genel Müdürlüğü alım yapacağı 13 kişilik boş kadro için adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak Sözlü ve/veya uygulamalı sınavdan başarılı olmak, Askerlik görevini yapmış veya yapmış sayılmak, yapılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak, Uçuş teknisyeni için, Yükseköğretim Kurumlarının En Az Lisans Düzeyinde Eğitim Veren İlgili Bölümlerinden mezun olmak veya Çift motor Turbofan ve/veya turboprob tip intibakı bulunmak, Helikopter Makinisti için, S-70 tip intibakı bulunmak, Sağlık şartları Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatı’ nın (ICAO) Annex1’ deki şartlara uygun olmak. Adaylar SINIF 1- UÇUŞA ELVERİŞLİDİR sağlık kurulu raporunu, ilgili hastanelerden kendi imkânları ile temin edeceklerdir. Adaylar bu şartları taşıdıkları durumunda başvurularını gerçekleştirebilirler.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim