Birbirinden farklı olarak yapılan personel ilanlarını sizler için aynı çatı altında topluyoruz. Kariyer siteleri tarafından yayımlanan ilanlar pek çok kişi için ekmek kapısı oluştururken yayımlanan ilanların hepsini haberimize derledik.

VATANDAŞLARA YÖNELİK YAYIMLANAN İLANLAR

Tekirdağ İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İşçi Alımı

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilan göre Tekirdağ da bulunan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü departmanında çalışacak tarla işçisi alınacağı açıklandı. Yapılacak olan başvurular 28 Eylül 2018 tariihinde son bulunacağı belirtildi.

Hatay İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Engelli İşçi Alımı

İŞKUR üzerinden verilen personel ilanına göre Hatay İl Gıda Tarım ve Hayvanclık Müdürlüğü bünyesinde çalışabilecek engelli personel alınacağı açıklandı. Yapılacak olan alımın büro memuru pozisyona yapılaca belirtilirken başvuruların 28 Eylül 2018 tarihinde son bulacağı açıklandı.

Yalova İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Engelli İşçi Alımı

İŞKUR üzerinden yayınalan personel alımına göre İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bünyesinde büro işçisi olarak çalışacak personellerin alınacağı açıklandı. Yapılacak olan personel alımında önemli şartın engelli vatandaşlara yönelik bir ilan olduğu belirtilirken adayların personel ilanına 28 Eylül 2018 gününe kadar başvuru yapacağını açıkladı.

Manisa Polis Evi İşçi Alımı

Manisa şehrinde yapılacak olan personel alımına göre polisevlerinde garson olarak çalışabilecek sözleşmeli eleman alınacağı açıklandı. Kura ile belirlenen adaylar sözlü sınava tabi tutulduktan sonra işlerine başlayabilecekler. İŞKUR üzerinden yayımlanan başvuru 28 Eylül günü sona ereceği açıklandı.

Kayseri DSİ Eski Hükümlü İşçi Alımı 

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre DSİ bünyesinde çalışak eskiden hapis yatıp çıkmış personel alımının yapılacağı açıklandı. Alınacak personelin DSİ bünysinde bahçıvan olarak görev alıcağı açıklandı. Personel alımının 28 Eylül 2018 günü sona ereceği açıklandı.

BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR sistemi üzerinden ayrı ayrı yayınlanan ilanlar tarafından belirlenen özel şartlar ilanların başvuru sayfalarında belirtilmektedir. Yayımlanan genel şartları şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, istenilen genel şartlara uyuyor olmak, yapılan başvurularda ikametgah adreslerinin doğru olması, istenilen eğitim şartlarına sahip olmak, KPSS şartı soran ilanlarda KPSS şartı göstermek" adaylardan istenilen şartlardandır. Herhangi bir şarta uymayan adayların başvuruları geçersiz sayılacağı açıklandı.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR

İŞKUR sistemi üzerinden yapılacak olan başvurular, adaylar sistem üzerinden kendi bilgilerini girerek arama çubuğuna başvuru yapacak oldukları başvuru ilanını yazarak belirtilen şartaları da okuduktan sonra başvuru yapabilmektedirler.

Editör: TE Bilisim