Emniyet Genel Müdürlüğü ( EGM ) personel alımı yapıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü ( EGM ) bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı kadrolarda alım yapacağını belirtti. Buna göre Emniyet Genel Müdürlüğü ( EGM ) bünyesine Aşçı ve Psikolog kadrolarında toplamda 21 kişilik kadro ile alım yapacak. Adayların bu kadrolara başvuru yapabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları şarttır. Ayrıca alımlar farklı illerde yapılacak olup ilanın detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Emniyet Genel Müdürlüğü ( EGM ) bünyesine alımı yapacak olduğıu kadrolar için adaylardan genel olarak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Sağlık yönetmeliğince belitilen şartları taşımak, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak sözlü veya yazılı sınavdan başarılı olmak ve yapılacak Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranacaktır. 

ÖZEL ŞARTLAR:

Aşçı Alımı için Aranacak Şartlar: Aşçı kadrosuna başvuru yapacak adaylar, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden en az 65 puan almış olmak ve Mesleki Teknik Eğitim veren Ortaöğretim Kurumlarının Yiyecek İçecek Hizmetleri alanında bulunan Aşçılık veya Mutfak dallarından birinden mezun olmak şartları aranmaktadır.

Psikolog Kadrosu İçin Aranacak Şartlar: Psikoloji Lisans Bölümü mezunu olmaları ve 2016 yılında veya 2017 yıllarında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az KPSSP3 puan türünden 70 puan almış olmaları şarttır. Bunun dışında adaylardan aşağıdaki nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Emniyet Genel Müdürlüğü ilanlarına başvuru yapacak adaylar, Psilolog kadrosu için 04 Aralık 2017 tarihi ile 08 Aralık 2017 tarihleri arasında ve Aşçı Kadrosu için  11 Aralık 2017 tarihi ile 15 Aralık 2017 tarihleri arasında başvuru yapmaları gerekmektedir. Buna göre başvurular, bulunduğunuz il Emniyet müdürlüğüne istenilen belgeler ile birlikte şahsen yapılacaktır.

Aşçı İlanı için Buraya Tıklayınız.

Psikolog İlanı İçin Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim