Eczacıbaşı önlisans ve lisans öğrenimini yeni tamamlamış olan yeni mezun, daha önce iş tecrübesi bulunan deneyimli personel alımı yapıyor. Eczacıbaşı Şirketler Grubunun resmi kariyer sitesi üzerinden yapılan duyuruda çok sayıda iş ilanı ile Türkiye’nin bir çok ilinde bulunun şubelerinde görev almak isteyenlerden başvuru kabul ediyor. İşin olsa ekibi olarak ziyaretçilerimize alım yapılacak olan pozisyonları ve başvuruların nasıl yapılacağını aktaracağız. Alımlar yeni mezun, tecrübeli ve stajyer olarak yapılmakta.

YENİ MEZUN PERSONEL ALIMLARI

Pazarlama hizmetleri memuru, Üretim Uzman yardımcısı, Pazarlama Uzman Yardımcısı, Satın alma Uzman Yardımcısı, Üretim Teknisyeni, Arama Uzmanı kurumsal İletişim Uzman Yardımcı, Bilgi Teknolojisi Uzman Yardımcısı, Çamur ve Masse Geliştirme Uzman Yardımcısı, İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı Satış Temsilcisi, Ürün Geliştirme Mühendisi pozisyonlarında personel alımı yapılacak. Adayların ön lisans ve lisans bölümlerinden mezun olmaları, tercihen deneyimli olmaları, erkek adayların askerlik ile ilişiği bulunmaması, Office programlarına hakim olmaları isteniliyor.

TECRÜBELİ PERSONEL ALIMLARI

Eczacıbaşı Şirketler Grubuna deneyimli personel alımına başvuru yapmak isteyen adaylar için 60 farklı iş ilanı yayımlandı. Tecrübeli iş alımlarında Eczacıbaşı şirketler Grubunda kariyer imkânlarına devam etmek isteyen adaylar için Türkiye’nin bir çok ilinde yapılacak alımlara başvurular devam ediyor. Adayların başvuru yapmak istedikleri ünvanın genel ve özel şartlarını incelemesi gerekmekte.

İlana ulaşmak için tıklayın