Geçtiğimiz günlerde Devlet Personel başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre, Uşak İl Özel İdaresi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda sözleşmeli olarak alım yapacak. Söz konusu olan Uşak İl Özel İdaresi 2018 Yılı Sözleşmeli Personel Alımı İlanı ile 8 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alınacak ve ilan için başvurularda son günlere gelindi. Buna göre adaylar başvuru şartlarına göre başvurularına başlayacak ve başvurusu kabul edilen adaylar İl Özel İdaresi tarafından Giriş Sınavına katılacaklardır. Adayların KPSS puanına bakılarak başvuruları incelecektir. Ancak alımlar Düşük KPSS ile yapılacak.

Uşak İl Özel İdaresi bu ilanında toplamda 8 kişilik boş kadrosu ile, 3 İnşaat Mühendisi, 1 Harita Mühendisi, 1 Ziraat Mühendisi, 2 Tekniker ve 1 Topoğraf alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Uşak İl Özel İdaresi alımını yapacağı pozisyonlar için adaylardan bazı nitelikler aramakta ve bu nitelikler doğrultusunda adayların başvuruları kabul edilecektir. Buna göre adaylardan, Fakültelerin alım yapılacak bölümlerinden mezun olmuş olmak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Başvuru tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, Başvuru yapacak olan erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, İlgili pozisyon için görevini yapmasına engel olacak Hastalığı olmamak, Suç hükümlüsü olmayan, son 6 ay içerisinde Uşak ilinde ikamet ediyor olmak ve 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 ve KPSSP93 puan türünden en az 60 almış olmak nitelikleri aranacaktır.

BAŞVURULARDA SON ŞANS:

Başvurular 26 Nisan 2018 tarihinde başlamış olup en geç 07 Mayıs 2018 tarihi saat 17:30 a kadar devam edecektir. Buna göre başvurular şahsen Uşak İl Özel İdaresine yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıda paylaştığımız bağlantıyı kullanarak ilanın tam metnine ulaşabilirsiniz.

İlanın Tam Metni