Devlet Personel Başkanlığı tarafından 16 Mayıs 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Yaylakent Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için 657 Sayılı devlet memurları kanununa göre istihdam edilmek üzere 1 kişilik boş kadro ile Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi Önlisans programından mezun olmuş Tekniker alımı yapılacak. Ayrıca ilgili ilana hem erkek hemde kadın adaylar başvuru yapabilecek olup adaylardan bu yönde Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Yaylakent Belediyesi bünyesine alımını yapacağı personel adaylarından bazı nitelikler aramakta olup, bu nitelikleri taşıyan adayların başvurularını kabul edecektir. Buna göre adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Kontrol ve Otomasyon teknolojisi programından mezun olmuş olmak ve 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak nitelikleri aranacatır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve en geç 30 Mayıs 2018 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını ÇANKIRI - YAYLAKENT Belediyesi adresindeki YAYLAKENT Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir, Başvurular şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla yapılacaktır. İlanın tam metnini inceleyerek daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

İlanın Tam Metni