Dünya Göz Hastanesi bilinen bir kurum olmak ile beraber her sene boş bulunan açık pozisyonların doldurulması için çok sayıda personel alım ilanı yayımlamaktadır. Sağlık bölümünü bitiren lise, önlisans ve lisans mezunu adaylarında sıkı takip ettiği kurumlar arasında yer almakta olan Dünya Göz Hastanesi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile personel alımı yapacağını duyurdu. Peki Dünya Göz Hastanesi hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak? Hangi kadrolar için alım yapılması bekleniyor? Bu kadrolara başvuracak olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler nelerdir?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Dünya Göz Hastanesi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu. Peki alınacak olan adaylar hangi pozisyonlarda çalışacak? Yayımlanan personel alım ilanlarına bakıldığında;

Hemşire
Satış Pazarlama Uzmanı
Hasta Danışmanı
Servis Elemanı
İnsan Kaynakları Uzmanı
Ameliyat Personeli
Temizlik Personeli
Diyetisyen

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere Dünya Göz Hastanesi çok sayıda pozisyon için sağlık personeli alımı yapacaktır. Gerekli kadrolar için başvurular alınmakta ve yeterli başvuru geldiğinde kadro kapatılarak başka açık pozisyonlar eklenmektedir. Sizde bu kadrolara başvuru yapabilmek için gerekli niteliklere sahip olmanız gerekmektedir. Dünya Göz Hastanesinin alacağı kadrolar için aradığı nitelikleri öğrenmek ve başvuru yapmak için aşağıda ki linki takip ediniz.

http://www.kariyer.net/dunya-goz-hastanesi-san-ve-tic-a-s-is-ilanlari-c18173-p8970/
Editör: TE Bilisim