Ülkemizini kitap ve müzik satışı konusunda en önemli firmalardan bir tanesi olan ve müşteri memnuniyetini en yüksek kalitede tutmayı başaran sayılı firmalardan D&R Doğan Müzik Kitap Mağazacılık Pazarlama Anonim Şirketi yeni yatırımlarına devam ettiği gibi personel alımları da gerçekleştirmektedir.

D&R Doğan Müzik Kitap Mağazacılık Pazarlama Anonim Şirketi personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanarak ilan edilmesi için interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile pozisyonlar duyurulmaktadır. Yeni duyurulan pozisyonlara bakıldığında çok sayıda personel alımının yapıldığı görülmektedir. Peki ilan detayları nedir, hangi pozisyonlara alım yapılacak.

İLAN BİLGİLERİ NEDİR?

Alım Yapacak Firma: D&R Müzik Kitap
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
En Az Mezuniyet: Lise

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR NEDİR?

D&R Doğan Müzik Kitap Mağazacılık Pazarlama Anonim Şirketi yurt geneli en az lise mezunu çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlara alımlar yapılacak.

Mağaza Yöneticisi
Satış Temsilcisi
Mağaza Yönetici Yardımcısı
Engelli Personel
Genel Başvuru
Traine Programı
Kasa Elemanı

BAŞVURU DETAYLARI

Yukarıda D&R Doğan Müzik Kitap Mağazacılık Pazarlama Anonim Şirketinin alım yapacağı pozisyonların bir bölümü verilmiştir. Peki başvuru detayları nedir? Buna göre adayların aşağıdaki linki takip etmesi ve buradan başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

https://goo.gl/uRKvTN
DİĞER İLANLARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ