D&R Eleman Alımı İş İlanları
D&R Personel eleman alımı gerçekleştiriyor. D&R bünyesinin personel eleman ihtiyacını karşılamak adına çeşitli pozisyonlarda iş ilanları yayınlayarak tüm Türkiye genelinde personel eleman alımı yapıyor. Sizde D&R ailesine katılmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
D&R, Türkiye’de kitap satışı y7apan en büyük firmadır diyebiliriz. Hemen hemen Türkiye’nin bütün illerinde en az bir şubesi bulunan firma kitabın yanı sıra kırtasiye malzemesi ve hediyelik eşya satışı da yapmaktadır. Her gün yeni bir şube açılışı ile büyümesine devem eden D&R Eleman Alımı İş İlanları ile gerek yeni açılan şubelerine gerekse mevcut şubelerine personel alımı yapmaktadır. Firma 2015 yılı sonuna kadar özellikle büyük illerde bulunan şubelerine çok sayıda personel alımı yapmayı planlamaktadır. D&R personel eleman alımı iş ilanları 2015 yılında kaç kişi ile yapılacak henüz net bir açıklama yapılmamıştır. Ancak firmanın bu güne kadar açılan ilanlarına bakılırsa yıl sonuna kadar çok sayıda personel istihdamı yapılacağını söylemek mümkün.
D&R Eleman Alımı İş İlanları ile siz de Türkiye’nin en büyük kitabevinde iş sahibi olmak istiyorsanız firmanın iş ilanlarını düzenli olarak takip etmeniz gerekir. D&R, iş ilanlarını genellikle büyük kariyer sitelerinde yayınlamaktadır. Sitemizde de firmanın iş ilanları güncel olarak yayınlanmaktadır. Bizi de takipte kalarak firmanın iş ilanlarından anında haberdar olabilir ve başvuru yapabilirsiniz. 2015 yılı sonuna kadar firmanın personel alımları devam edecektir. Siz de başvuru yapmak istiyorsanız firmanın şu anda açık olan pozisyonları şu şekildedir;
- SATIŞ TEMSİLCİSİ,
- KASA GÖREVLİSİ.
- DEPO GÖREVLİSİ,
- ENGELLİ PERSONEL,
D&R Eleman Alımı İş İlanları ile yukarıda saydığımız pozisyonlara başvuru yapabilirsiniz. Bu sayede yıl sonuna kadar siz de bu ilanlar ile iş sahibi olabilirsiniz. İyi bir CV hazırlayarak firmaya başvuru yapmanız durumunda kısa sürede aranacağınızdan emin olabilirsiniz. Zaman kaybetmeyin ve bu fırsatı değerlendirmek için ilanları incelemeye başlayın.
D&R Personel Eleman Alımı İş İlanına Başvuruda Bulunmak İçin Buraya Tıklayınız.