Devlet Personel Başkanlığı ( DPB ) bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 74. maddesine göre DPB Kurumlar arası Nakil yolu ile Avukat pozisyonunda naklen personel alımı yapacak. Adaylar başvuru yapabilmeleri için belirtilen başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Devlet Personel Başkanlığı Avukat alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Hala herhangi bir kurumda veya kamu kuruluşunda 657 Sayılı Kanunun 4/A maddesine göre Avukat olarak çalışıyor olmak, Hakkında Devam eden veya devam etekte olan aleyhine sonuçlanmış adli ve idari soruşturma bulunmamak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına 19 Temmuz 2018 tarihinde başlayabilirler.Buna göre başvurular en geç 03 Ağustos 2018 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular, Başvuru dilekçesi, Görev yaptığı Kurumdan onay belgesi, Özgeçmiş ile birlikte Devlet Personel Başkanlığına şahsen veya Devlet Personel Başkanlığı İzmir Caddesi No:41 Kızılay-Çankaya/Ankara adresine posta yolu ile gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Daha fazla bilgi almak isteyen adaylar Buraya Tıklayarak Devlet personel başkanlığı tarafından yayımlanan ilana ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim