Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Konya İlinde bulunan Yunak Beldiyesi bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak için farklı pozisyonlarda personel alacağını belirtti. Söz konusu ilan Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olup adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden yapacaklardır.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Konya Yunak Belediyesi Başkanlığı 16 kişilik boş kadro ile sürekli işçi alımı yapacak. Buna göre, 1 Büro Memuru ( İdari İşler ), 1 Makam Şoförü, 1 Arşivci, 1 Silindir Operatörü,3 Kepçe Operatörü, 1 Lastik Tekerlekli Eksvatör Operatörü, 1 Traktör Şoförü, 4 Ağır kamyon şoförü, 1 okul Servis Şoförü, 2 Otobüs Kaptanı Şoförü olmak üzere toplamd 16 kişilik kadro ile personel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Konya Yunak Belediyesi Başkanlığı başvuru yapacak adaylardna bazı nitelikle aramaktdır. Buna göre adayların en az ilköğretim mezunu olmaları ve en fazla lise mezunu olmaları gerekmektedir. Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ve belediye çevresinde ikamet ediyor olmaları gerekmektedir. Ayrıca yayımlanan duyurulara göre adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmayacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapaca kadaylar başvurularını en geç 26 Ağustos 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlanların başvuru kılavuzlarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz. Başvuru kılavuzlarına göre 4 farklı kılavuz bulunmakta ve her başvuru kılavuzu ayrı pozisyonlar için geçerlidir.

Başvuru Kılavuzu 1

Başvuru Kılavuzu 2

Başvuru Kılavuzu 3

Başvuru Kılavuzu 4

Editör: TE Bilisim