Ülkemizin önde gelen ve en çok tercih edilen pizza markalarından bir tanesi olan Domino's Pizza büyüme oranını artırdığı gibi Türkiye'nin dört bir yanına yeni şubeler açmaya devam ediyor. Resmi internet sitesi ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile açık pozisyonları duyuran Domino's Pizza personel alımı yapıyor.

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile alım yapacağı personel kadrolarını duyuran Domino's Pizzanın çok sayıda personel alımı yapacağı öğrenildi. Peki Domino's Pizza hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Domino's Pizza tarafından kamuoyuna ilan edilen açık pozisyonlara bakıldığında kuruluşun çok sayıda farklı pozisyon için personel alımı gerçekleştireceği görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor.

Tekniker
Mimar
Teknisyen
İnsan Kaynakları Elemanı
İdari İşler Asistanı
Vardiya Müdürü Adayları - ANKARA
Pulse Sistem Analisti
Maliyet Muhasebesi Uzmanı
İnsan Kaynakları Uzmanı
İnsan Kaynakları Bütçe Raporlama Asistanı
Yazılım Uzmanı (FullStack Developer)

Yukarıda bulunan pozisyonlar başta olmak üzere Domino's Pizza 20'ye yakın farklı kadro için kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapıyor. Başvuru yapacak olan adayların gerekli niteliklere sahip olması gerekmektedir. Başvurular için aşağıda ki linki takip ediniz.

https://goo.gl/r44Xxy
Editör: TE Bilisim