Ülkemizin önemli gıda firmaları arasında yer alan ve harika pizzaları ile sıklıkla basında geniş yankı uyandıran Domino's Pizza yatırımlarını sürdürmekte uygun il ve ilçelerde şube açılışlarını gerçekleştirmekte bu bölgeler ile eski mağazalarında açıklıkların olmaması için personel alımlarını da sürdürmektedir.

Domino's Pizza personel ve eleman alımı ilanlarını kendisi hazırlayarak yayımlanması için interaktif iş ilanları sitelerine göndermektedir. Domino's Pizza tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında Türkiye geneli çok sayıda eleman, personel alımının yapıldığı görülmektedir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: Domino's Pizza
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
Açık Pozisyon Sayısı: 40'a Yakın

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Domino's Pizza farklı iller için 40'a yakın pozisyona çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki alım yapılacak pozisyonlar nelerdir.

Restoran Yönetici Adayları
Vardiya Müdürü
Pizza Yapım Elemanı
Satınalma Uzmanı ve Yardımcısı
Operasyonel Gelişim Koçu
Restoran Yönetici Adayları
A2 Ehliyetli Sürücüler
Muhasebe Uzmanı

BAŞVURU DETAYLARI

Domino's Pizzanın personel laımına ilişkin pozisyonları ve iş ilan bilgisi yukarıda belirtilmiştir. Buna göre Domino's Pizza bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların aşağıdaki linki takip ederek buradan pozisyonları görüntülemesi ve müracaatları da gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/U7fgFy
DİĞER İLANLARI BURADAN GÖRÜNTÜLEYİN

Editör: TE Bilisim