Diyanet İşleri Başkanlığı Merkez ve Taşra teşkilatındaki personel eksikliğini tamamlamak için Tekniker pozisyonunda personel alımı yapıyor. Merkez teşkilatına 5 tekniker ve Taşra teşkilatına 31 Tekniker olmak üzere toplamda 36 Tekniker alımı yapılacak. Alımları Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılacak olan sözlü sınav sonucuna göre Naklen ( Kurum İçi ) alınacak. Adayların başvuru şartlarını mutlaka taşımaları gerekmektedir. Münhal bulunan bir çok yerdeki kadrolara alım yapılacaktır. Merkez teşkilatlarına, İl Müftülüklerine, Merkez Müdürlüklerine farklı adetler ile alım yapılacak. 

BAŞVURU İÇİN ARANAN ŞARTLAR:

Diyanet İşleri Başkanlığı alımın yapacağı 36 Teknikerden, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Önlisans veya Lisans mezunu alım tablosundaki alanlardan mezun olmak, Memuriyette adaylığı kalkmamış olmak, Başvuru tarihi ile en az 2 yıl Başkanlık teşkilatında görev yapmış olmak, Halen başkanlık teşkilatında çalışıyor olmak şartları aranacaktır. Bu şartlar uygun adaylar alım tablosuna göre başvurularını gerçekleştirebilirler. 

BAŞVURULAR VE GEREKLİ EVRAKLAR:

Naklen alım ilanına başvuruda bulunacak olan adaylar, 18 Nisan 2017 tarihi ile 28 Nisan 2017 tarihleri arasında saat 16:30 a kadar başvuruların yapılmış olması gerekemketdir. Başvurular, İl Müftülükleri veya Dini Yüksek İhtisas/Eğitim Merkezi Müdürlüklerine tarihlerinde istenen belgelerle birlikte şahsen yapılacaktır. 

Başvuru için adaylardan, Kimlik numaralı T.C. Kimliği, Öğrenim durumunu gösteriri diploma ve Başvuru yaptığı unvanda çalışmaya mani bir engeli bulunmadığına ve sabıka durumuna ilişkin yazılı beyanı. ile başvuru yapılacaktır. 

Başvurusu onaylanana ve sınava girmeye hak kazananların sınav tarihi ve yeri Diyanet İşleri Başkanlığının resmi internet sayfasın  (www.diyanet.gov.tr) ilan edilecektir. İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim