Devlet Personel Başkanlığı bir alım ilanı yayınladı. Devlet Hava Meydanları İşletmesi için 120 personel alımı yapılacak. Alım ile ilgili tüm detayları hemen aşağıda haberimizde bulabilirsiniz. İlan DHMİ tarafından yayınlandı. Açıklanan ilana göre asistan Hava Trafik Kontrolörü ve Stajyer Hava Trafik Kontrolörü kadrolarına alımlar yapılacak.

GENEL ŞARTLAR VE BAŞVURU DETAYLARI

Devlet Hava Meydanları İşletmesi alımlar ile ilgili bir ilan paylaşmıştı. Başvuru yapacak kişilerde bazı şartlar aranıyor. Bu şartları sizler için araştırdık.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin açıkladığı ilana göre başvuru şartları Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve 18 yaşını doldurmuş olmak. Askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik vazifesinden muaf olmak ya da askerlik görevini yerine getirmiş olmak.

DHMİ tarafından paylaşılan ilan için başvurular 20 Eylül tarihinde başladı. Başvurular 29 Eylül tarihine kadar devam edecek. Başvurular isbasvuru.dhmi.gov.tr adresinden online olarak yapılacak.

Ayrıca adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı puan durumlarına bakılarak yapılacak sıralamya göre kadro sayısının 6 katı kadar aday bilgisayar destekli seçme sınavına veya yazılı sınava çağırılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve ilanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.