Devlet ve Su İşleri Müdürlüğü ile ÇAĞ sulama birliğinin personel alımı neticesiyle KPSS şartı aranmadan kamu personeline ihtiyaçları olduklarını belirtti. Yayımlanan personel alım ilanına göre su işlerinde çalışacak kamu personeli alınacağı belirtildi.

Devlet ve Su İşleri Genel Müdürlüğü 5 ci bölge Ankara yerine 2 kişi ve ÇAĞ sulama birliği Başkanlığı Mardin bölgesine 1 kişi olmak üzere toplamda 3 Kamu personeline ihtiyaç duyulduğunu belirtilen ilan 10 Ağustos 2018 (bugün) yayınlandı. Başvurunun detaylarında ise çalışmak isteyen personellerin iş ilanlarını 20 Ağustos 2018 kadar yapmalarını idrak etti.

PERSONEL ALIM ŞARTLARI

Devlet ve Su İşleri için istenilen inşaat teknolojisinde çalışmak üzere teknisyen alımı için 2 kişiye ihtiyaç duyulmaktadır. En az lise mezunun şartı koyulan bu başvuru için çalışma yeri de Ankara olarak belirlenmiştir.

ÇAĞ sulama birliği tır ve ya çekici şoförü içinde alım yapılan kurum da en az ilköğretim mezunu ve D sınıfı sürücü ehliyet sahibi olan kişiler başvuru yapabileceğini belirtildi. Çalışma yeri olarak da Mardin olarak ilan edilmiştir. Başvuru yapan kişiler arasından, personel alımı kura çekimi ile belirleneceği belirtilmiştir.

Ayrıca adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) üzerindeki https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden yapacaklardır.