Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilana göre Devlet Su İşleri bünyesinde bulunan memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı alım yapacağını belirtmişti. İlana başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup artık sona ermektedir. Buna göre adaylar başvuru şartlarına göre başvurularını gerçekleştirmek zorundadırlar. Devlet Su İşleri ( DSİ ) bünyesine toplamda 12 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli olarak kamu Personeli Alımı gerçekleştirecek. Ayrıca adayların bu yönde Kamu Personeli Seçme Sınavından ve yabancı Dİl Sınavından puan almış olmaları şarttır. Bu yönde KPSS puanının %70 i ve Yabancı Dİl Sınavının % 30 u esas alınarak yapılacak sıralama ile kadro sayısının 10 katı kadar sınava tabii tutulacaktır. Başvurularını yapan adaylar sınava katılmaya hak kazanan listesine 23 Mart 2018 tarihinde Devlet Su İşleri resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilecekler. Sınav ise 02 Nisan 2018 tarihi ile 13 Nisan 2018 tarihleri arasında Ankara'da yapılacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başalmış olup en geç 16 Mart 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular https://www.turkiye.gov.tr/devlet-su-isleri-personel-alimina-iliskin-is-basvurusuadresi adresi üzerinden elektronik ortamda yapmaları gerekmektedir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Devlet Su İşleri personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar, dört yıllık eğitim veren fakültelerin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden veya bunlara denkliği olan ve YÖK onaylı yurtdışı yükseköğretim fakültelerinden mezun olmuş olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile herhangi bir ilgisi olmamak, ÖSYM tarafından 2016 veya 2017 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 70 puan ve üzeri puan almış olmak ve ÖSYM tarafından yapılan Yabancı Dİl Sınavından puan almış olmaları gerekmektedir.

 İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim