Devlet Malzeme Ofisi Türkiye İş Kurumu aracılığı ile bünyesinde bulunan personel eksikliğini gidermek için alım yapacağını belirtti. İŞKUR tarafından yayımlanmış olan ilana göre Devlet Malzeme Ofisi Engelli alımı yapacak ve adyaların başvuru yapabilmeleri için bu yönde Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olmaları gerektiğini belirtti ancak puan şartı konulmadı.

İLANIN DETAYLARI:

Devlet Malzeme Ofisi bünyesine toplamda 1 kişilik boş kadro ile Diğer Tahmil-Tahliye Ve İlgili Yük Taşıma İşçileri pozisyonunda engelli işçi alımı yapacak. Alımlar Kocaeli ilinde buunan Devlet malzeme ofisi Basım İşletme Müdürlüğü ne yapılacak. Adayların Çalışma şekli Daimi/ Tam Zamanlı olarak belirtildi.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Devlet Malzeme Ofisi Basım İşletme Müdürlüğü bünyesine alımını yapacağı pozisyon için adaylardan, Kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak, Güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Sorumluluk sahibi ve Dikkatli olmak, Ortaöğretim ( lise veya dengi ) mezunu olmak, ÖSYM tarafından yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış olmak gibi nitelikler aranmaktadır.

İlgili ilana başvuru yapan adayların eğitim durumu, Tecrübe öncelik durumu gibi koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce beyanda bulunmaları gerekmektedir. 

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, Başvurularına ilanın yayım tarihi olan 26 Nisan 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 10 gün içerisinde yani en geç 07 Mayıs 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını İlanın yayımlandığı İl Şube Müdürlüğünden veya İŞKUR resmi internet sayfası olan www.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapmaları gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim