Devlet Malzeme Ofisi tarafından hazırlanan ilan İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu. İŞKUR Gebze Hizmet Merkezi aracılığı ile ilan yayımlandı ve toplam da 10 kişilik kamu personeli alımı yapacağı öğrenildi.

Devlet Malzeme Ofisi bilindiği gibi eski dönemlerde de kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirmektedir ve yoğun olarak matbaa sektörü için de personel alımı gerçekleştirdiği bilinmektedir. Bu alımlarda matbaa sektörü için yapılacaktır. Peki kimler müracaat edebilir ve son tarih nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Devlet Malzeme Ofisi
Alınacak Personel Sayısı: 10 Personel
Kamu Kurumu
Son BAŞVURU: 31 Mart 2017

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Devlet Malzeme Ofisi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 10 kişilik kamu personeli alımı yapacak peki hangi pozisyonlar için Devlet Malzeme Ofisi personel alımı gerçekleştirecek.

Matbaa Teknisyeni - 5 Personel
Baskı Sonrası Operatörü - 5 Personel

Yukarıda Devlet Malzeme Ofisi yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için personel alımı yapacak olup yine hangi pozisyonlar için toplam kaç kişilik personel alımı yapacağı belirtilmiştir.

NASIL MÜRACAAT EDİLİR

Adayların yukarıda verilen pozisyonlar ile ilgili lise ve dengi okullardan mezun olması gerekmekte olup KPSSP94 puan türünden 60 ve üzeri almış olması gerekmektedir. Müracaat etmek isteyenlerin ilanın yayınlandığı İŞKUR şube müdürlüklerinden yapabileceği gibi yine aşağıda ki linkten arattırarak adaylar pozisyona başvurularını yapabilir.

esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx
Editör: TE Bilisim