Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü ÖSYM'nin resmi internet sitesinde ki aday işlemleri sistemi aracılığı ile KPSS 2017/1 merkezi atamaları kapsamında toplam 364 kişilik memur ataması gerçekleştirmektedir.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü en az ortaöğretim mezunu olmak üzere farklı pozisyonlara toplam 364 memur alımı yapıyor. Adaylar tercihlerini ÖSYM AİS KPSS 2017/1 merkezi atamaları kapsamında gerçekleştirebilmektedir. Peki Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü hangi pozisyonlar için memur alımı yapılmaktadır.

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü KPSS 2017/1 merkezi atamaları kapsamında en az ortaöğretim mezunu toplam 364 kişilik memur alımı yapılıyor. Peki alım yapılan pozisyonlar hangileridir.

Lise Mezunu

Teknisyen - 30 Personel

Önlisans Mezunu

ARFF Memuru (İtfaiyeci) - 140 Personel
Tekniker - 46 Personel
İş Makinesi Sürücüsü - 30 Personel

Lisans Mezunu

Stajyer AİM Memuru - 50 Personel
Memur - 65 Personel
Programcı - 3 Personel

BAŞVURULAR

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü yukarıda belirtilmiş olan kadrolar için toplam 364 kişilik memur alımı gerçekleştirmektedir. Adayların en az ortaöğretim mezunu olması gerekmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır. DHMİ 364 memur alımı ilanına adayların aşağıda ki ÖSYM AİS linkinden 3 Temmuz 2017 tarihine kadar KPSS puanları ile müracaat etmesi gerekmektedir.

https://ais.osym.gov.tr
TERCİH KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ
MEZUNİYETLERE GÖRE TÜM KADROLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim