Ülkemizin havaalanlarının kontrolünü ve uçakların kalkış, iniş düzenlerini ayarlamakta olan Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) açık pozisyonlarına göre memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir. Buna göre DHMİ yeni bir memur alımı ilanı yayımladı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) tarafından hazırlanan ve Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesi üzerinden duyurulan bildiriye göre toplam 10 kişilik personel alımının yapılacağı öğrenildi. Peki detaylar nedir, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) hangi pozisyonlara alım yapacak.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Kurum: Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ)
Alınacak Personel Sayısı: 10
Pozisyon: Hava Trafik Kontrolörü
Başvurular: 13 Eylül - 25 Eylül 2017
Şart: KPSS 70 ve üzeri

ARANACAK ŞARTLAR

Yukarıda Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) alım yapacağı 10 kişilik hava trafik kontrolörü hakkında gerekli detaylar verilmiştir. Peki aranacak olan şartlar nedir.

 T.C. vatandaşı olmak,

4 yıllık fakülte veya 4 yıllık yüksekokul mezunu olmak

Geçerli bir hava trafik kontrolör lisansına sahip olmak,

Aşırı heyecan sahibi olmamak

KPSSP3 puan türünden 70 ve üzeri almış olmak

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilmiş olan detaylara sahip olan adaylar müracaatlarını www.dhmi.gov.tr sitesinden temin edecekleri aday başvuru formunu doldurarak  DHMİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına şahsen ya da posta yolu ile 13 Eylül - 25 Eylül tarihlerinde başvurması gerekmektedir.

TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ