Denizli İhracatçılar Birliği personel alımı yapıyor. Denizli İhracatçılar Birliği bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 2 kişilikboş kadro ile personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre Denizli İhracatçılar Birliği Genel Sekreterliğine Uzman yardımcılığı kadrosunda 1 Gıda Mühendisliği bölümü mezunu ve 1 İşletme mezunu olmak üzere toplamda 2 personel alacak. Adayların bu kadrolara başvur yapabilmeleri için 4 yıllık eğitim haricinde 2016 yılında yapılan KPSS den en az 70 puan almış olmaları gereklidir. Ayrıca KPSS puan türü KPSSP108 dir.

ALIM ŞARTLARI NELERDİR?

Denizli İhracatçılar Birliği bünyesine alımını yapacak olduğu boş kadrolar için adaylardan, 18 yaşını bitirmiş olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, 2017 yılının Ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olmak, Dörtyıllık eğitim veren fakültelerin Gıda Mühendisliği veya İşletme bölümlerinden mezun olmuş olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 2016 veya 2017 yılarında yapılan YDS den ingilizce dilinden en az 70 puan almış olmak, ve 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP108 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvurular, en geç 19 Aralık 2017 tarihi saat 17:00 a kadar yapılması gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını, İstenilen belgeler il birlikte Denizli İhracatçılar Birliği adresine şahsen veya posta yolu ile yapacaklardır. Postada oluşacak herhangi bir gecikme, son başvuru tarihinden sonra gelen posta başvuruları kabul edilmeyecektir. İlanın tam metnini incelemek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim