DenizBank Lise Mezunu Gişe Görevlisi Alımları
DenizBank personel alımı gerçekleştirecek. DenizBank bünyesinin çalışan ihtiyacını karşılamak üzere farklı bölgelerdi bulunan şubelerine gişe görevlileri alacak. Başvurular için haberin devamını inceleyiniz.
DenizBank yapmış olduğu duyuruya göre bünyesine istihdam etmek üzere farklı yerlerde bulunan bankalarına Gişe Görevlileri alacak. DenizBank gişe görevlisi alımı ilanına başvuruda bulunabilmek için, en az lise mezunu olmak şarttır. Sizde Türkiyenin önde gelen bankasında bu pozisyonda kariyer yaparak iyi bir geleceğe temel atabilirsiniz. DenizBank iş başvurusunda bulunabilmek için alt kısımdaki genel nitelikleri ve genel bilgileri inceleyebilirsiniz.
DENİZBANK GİŞ GÖREVLİLERİ NE İŞ YAPAR?
DenizBank bünyesinde çalışan gişe görevlileri, Gelen müşterilerin cari hesap işlemlerini ( para yatırma, havale, eft gibi), Çek ve senet tahsilatlarını, Fatura tahsilat işlemlerini ve Döviz alım satım işlemlerini gerçekleştirmekten sorumludur. 
DenizBank bünyesine dahil edeceği personellerini Tokat ve Kütahyada bulunan şubelerine dahil edecektir Her farklı il için ayrı genel nitelikler ve uzmanlıklar sahip olmak şartı ile gerçekleşecek olan alımlar deneyimli ve deneyimsiz personel olarak alınacaktır. Her iki bölge içinde en az lise mezunu olmak mecburdur. 
TOKAT İÇİN ARANAN NİTELİKLER:
- Micrasoft Office programlarının bilgisine sahip adaylar,
- En az 1 yıl deneyimi olan adaylar,
- Takım çalışmasına yatkın ve İnsan İlişkilerinde başarılı olan adaylar,
- Askerlik hizmetini tamamlamış olan adaylar
Başvurularınızı gerçekleştirebilirler. Tokat başvuruda bulunmak için Buraya Tıklayınız.
KÜTAHYA İÇİN ARANAN NİTELİKLER:
- Micrasoft Office programlarının bilgisine sahip olan adaylar,
- En az lise mezunu olan adaylar,
- Deneyimsiz olan adaylar,
- Askerlik hizmetini tamamlamış olan adaylar,,
- Takım çalışmasına yatkın ve İnsan ilişkilerinde başalırı olan adaylar,
Başvuruda bulunabilirler. Kütahya için başvuruda bulunacak olan adaylar Buraya Tıklayarak başvurularını gerçekleştirebilirler.