DenizBank Gişe Görevlisi Alımları 2016
DenizBank personel alımları yapıyor. DenizBank bünyesindeki çalışan ihtiyacını karşılamak üzere gişe görevlisi pozisyonunda bulunan eksikliği dolduruyor. Sizde DenizBank iş başvurusunda bulunmak için alt kısımda verilen bilgileri inceleyerek başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.
DenizBank gişe görevlisi alımlarına 2015 yılında da yaptığı gibi 2016 yılında da son hızı ile devam ediyor. Hızla büyümekte olan bankacılık sektörünün lideri olan DenizBank bir çok bölgede ve ilçede Gişe görevlisi olmak isteyen personel adaylarının yüzünü güldürüyor. DenizBank bünyesinde görev yapan Gişe Görevlileri, Çekve senet tahsilatı yapmakla, Müşterilerin cari hesap işlemlerini yapmakla yani para yatırma, para çekme, havale, eft gibi işlemlerini yapmakla, Fatura tahsil işlemlerini yapmakla, döviz alım satım işlemlerini gerçekleştirmekle ve bunlar gibi işlemleri yapmakla sorumludurlar. Peki DenizBank bünyesine gire görevlisi olarak girebilmek için hangi şartlara uygun olmamız gerekli? İşte sonun cevabı şöyle;
GENEL ŞARTLAR:
     - Takım çalışmasına yatkın olan adaylar,
     - MS Office Prgoramlarının bilgisine sahip olan adaylar,
     - İnsan ilişkilerinde başarılı,
     - Güleryüzlü, Müşteriye karşı davranmasını bilen adaylar,
     - En Az Lise Mezunu olan adaylar,
    - Askerliğini bitirmiş veya askerlik ile ilgisi bulunmayan adaylar ( erkek adaylar için ),
DenizBank Gişe Görevlisi alımı ilanına başvuruda bulunacak olan adaylar alt kısımdaki bağlantıyı kullanarak başvurularını gerçekleştirebilirler.
http://www.yenibiris.com/denizbank-a-s/gise-gorevlisi-diyarbakir-silvan-is-ilani/662589
Editör: TE Bilisim