Faaliyetlerine devam eden kuruluşlar her gün binlerce personel alım ilanı yayımlamaktadır. Farklı pozisyonlar için personel alım ilanları yayımlanmakta olup bu ilanlara on binlerce kişi başvuru yapmaktadır. Yapılan tüm başvurular kabul edilmekte olup uygun görülen adayların iş başvuruları kabul edilmektedir. Genel olarak personel alımlarda tecrübeli ya da nitelikli ibarelerini görmekteyiz. Ancak bu alımlardan ziyade olarak tecrübesiz ve deneyimsiz ilanlarda görülmektedir. Peki interaktif iş ilanları sitelerine bakıldığında hangi kurumların deneyimsiz personel alımı yaptığı görülmektedir. İşte yayımlanan ilanlara göre deneyimsiz personel alımları.

Hangi Pozisyonlar İçin Yapılacak

İnteraktif iş ilanları siteleri yayımladığı iş ilanları ile deneyimsiz personel alımı yapılacağı öğrenildi. Binlerce farklı kurum binlerce personel alım ilanı yayımlamış durumda. Peki hangi pozisyonlar için personel alınıyor.

Güvenlik personeli
Gözetim personeli
Engelli personel
Satış temsilcisi
Müşteri hizmetleri
Halkla ikişkiler
Satış uzmanı
Kasa sorumlusu
Depo görevlisi
Gemi Elemanı
Temizlik görevlisi
Satış destek asistanı
Uzman yardımcısı
Öğretmen

Yukarıda bulunan kadrolar başta olmak üzere 10 bine yakın farklı kadro için personel alım ilanları yayımlanmış durumdadır. Sizde bu deneyimsiz personel alımları inceleyerek kendinize uygun tüm kadrolara müracaat edebilirsiniz. Başvurular için aşağıda ki linki takip ediniz.

http://www.yenibiris.com/deneyimsiz-is-ilanlari?sayfa=1
Editör: TE Bilisim