Demir Yolları işletmesine personel alımı yapılacak. Devlet personel başkanlığından yapılan duyuruya göre sürekli işçi statüsünde personel alımı yapacak olan TCDD, Vangölü Feribot Müdürlüğünde çalışmak üzere 2 farklı unvanda toplamda 3 kişi alımı yapacak. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. Adayların başvuru için hangi şartları taşımaları gerektiği ve başvuru tarihlerini aktarmak gerekirse;

BAŞVURU ŞARTLARI:

TCDD Vangölü Feribot Müdürlüğü 2 kişi kaptan (uzakyol) 1 kişi ise başmühendis/başmakinist (uzakyol) alımları yapılacak. Başvuru yapacak olan adayların başvuru yapmadan önce çalışacakları işyerini görmeleri istenilmektedir. İŞKUR üzerinden sadece bir unvan için başvuru yapılacağı son başvuru tarihi itibari ile lisans mezunu olmaları istenilmektedir. Ayrıca adaylara yapılacak sözlü sınavdan başarılı olmaları, güvenlik soruşturmasından da geçmeleri gerekli olacak.

Adaylardan TCDD internet sitesi üzerinde nihai listede kazandıklarını,  isimleri bulunan adaylar, nüfuz cüzdanı fotokopisi, adli sicil kaydı, öğrenim belgesi, öğrenim belgesi, askerlik durum belgesi, gemi adamı cüzdanı, gemi adamı yeterlilik belgesi, STCW belgesi, sağlık yoklama belgesi, iş talep bilgi formu, evraklarını tamamlamaları isteniliyor. Evrakları Ankara’da bulunan Genel müdürlük İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına getirmeleri isteniliyor. Ayrıca adayların İŞKUR ilan edilen listede sınav tarihleri ve sınav yeri açıklanacak. Başvurular 27 Şubat tarihinde başlayacak. Son başvuru tarihi ise 8 mart tarihinde son bulacak.

Başvuru kılavuzu için tıklayın