Türkiye'nin hazır giyim ve satış anlamında en bilinen firmaları arasında yer almakta olan DeFacto mağaza firması yeni şube açılışlarına devam ettiği gibi üretim tesisleri, eski ve yeni şubeler için çok sayıda personel alımları gerçekleştirmektedir. DeFacto personel ilanları genel olarak interaktif iş ilanları sitelerinden duyurulmaktadır.

DeFacto'nun interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımladığı ilanlara bakıldığında 55'e yakın kadro için Türkiye geneli faaliyet göstermekte olan mağazalar için personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki DeFacto personel alımı detayları nedir ve DeFacto hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: DeFacto
Açık Pozisyon: 55'e Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILIYOR

Defacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi 55'e yakın pozisyon için çok sayıda personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak. Buna göre;

MAĞAZACILIK MUHASEBE UZMAN YARDIMCISI
SATIŞ DANIŞMANI
MAĞAZA PERSONELİ
İADE DEPO ŞEFİ
GRAFİK TASARIMCI
MÜŞTERİ DANIŞMANI-PART TIME/FULL TIME
ENGELLİ PERSONEL
KUMAŞ TEKNOLOĞU
GENEL BAŞVURU - MERKEZ OFİS

Yukarıda belirtilen pozisyonlar başta olmak üzere çok sayıda farklı pozisyona personel alımı gerçekleştirilecektir. Pei nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

DeFacto'nun tüm ilanlarını görmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi ve internet üzerinden istediği pozisyonlar için müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/wG9BEL
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim