Ülkemizde faaliyetlerine uzun süre devam etmekte olan DeFacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi açık pozisyonları için çok sayıda personel alımları yapmaya devam ediyor. DeFacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi personel alımları interaktif iş ilanları sitelerinden duyurulmaktadır.

DeFacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında 40'a yakın pozisyon için Türkiye geneli part time ve full time olmak üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirilmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılıyor.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: DeFacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi
Açık Pozisyon Sayısı: 40'a Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN PERSONEL ALINACAK

DeFacto, Türkiye geneli 40'a yakın ilan ettiği pozisyonlar için personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak.

MÜŞTERİ DANIŞMANI - PART TİME / FULL TİME
MERCHANDISER (KNITTED PRODUCT GROUP)
UZAKTAN İZLEME OPERATÖRÜ
İNSAN KAYNAKLARI UZMAN YARDIMCISI
ENGELLİ PERSONEL
İADE DEPO ŞEFİ
LOJİSTİK SÜREÇ GELİŞTİRME UZMANI
ELEKTRİK UYGULAMA UZMANI
DEPO SÜREÇ GELİŞTİRME UZMANI
ANALİTİK LABORATUVAR UZMAN JUNIOR

Yukarıda belirtilen pozisyonlar başta 40'a yakın pozisyona personel alımı gerçekleştirilmektedir.

BAŞVURULAR

DeFacto tarafından yayımlanmış 40'a yakın pozisyon için personel alımı yapılmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır. Buna göre adayların aşağıda ki linki takip ederek müracaatlarını aynı link üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir. Adaylar başvurulardan önce aynı link aracılığı ile hangi pozisyon için aranmakta olan nitelik hakkında da bilgi sahibi olabilir.

https://goo.gl/tiXb0Q
DİĞER MAĞAZA İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim