2003 yılında kurup 2004 yılından itibaren DeFacto ismi ile satışlara başlayan Defacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi pek çok farklı ülke de çok sayıda mağazası ie hazır giyim sektörünün lider markaları olmaya devam etmektedir.

Müşteri memnuniyetinin artması için personel alımı yapmakta olan DeFacto açık pozisyonları için ilanlarını interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurmaktadır. Yeni duyurulan ilanlara göre Defacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 45'e yakın pozisyon için personel alımı gerçekleştirecektir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: DeFacto
Açık Pozisyon: 45'e Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILIYOR

Defacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi 45'e yakın pozisyon için çok sayıda personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak. Buna göre;

MAĞAZACILIK MUHASEBE UZMAN YARDIMCISI
SATIŞ DANIŞMANI
MAĞAZA PERSONELİ
İADE DEPO ŞEFİ
GRAFİK TASARIMCI
MÜŞTERİ DANIŞMANI-PART TIME/FULL TIME
ENGELLİ PERSONEL
KUMAŞ TEKNOLOĞU
GENEL BAŞVURU - MERKEZ OFİS

Yukarıda belirtilen pozisyonlar başta olmak üzere çok sayıda farklı pozisyona personel alımı gerçekleştirilecektir. Pei nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

DeFacto 45'e yakın açık pozisyon için çok sayıda personel alımı yapacak. Peki nasıl başvuru yapılır. Buna göre aşağıda belirtilmiş olan linki takip edecek olan adaylar ilgili pozisyonlara aranan şartlar hakkında bilgi edinebileceği gibi yine istediği pozisyonlar için müracaatlarını gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/wG9BEL
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim