Ülkemizin en önemli giyim firmaları arasında yer alan ve Türkiye'nin dört bir yanında bulunan mağazaları aracılığı ile satışlarını gerçekleştiren DeFacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi yurt genelinde yatırımlarını sürdürdüğü gibi açık pozisyonları içinde personel alımı gerçekleştirmektedir.

DeFacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta ve ilan edilmesi için interaktif iş ilanları sitelerine gönderilmektedir. DeFacto tarafından hazırlanan ilanlara bakıldığında firmanın kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirdiği görülmektedir. Peki alım yapılan pozisyonlar nelerdir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: DeFacto
Açık Pozisyon: 80'e Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILIYOR

Defacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi 80'e yakın pozisyon için çok sayıda personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak. Buna göre;

VERİTABANI UZMANI
MÜŞTERİ DANIŞMANI - FULL TİME - PART TİME
MAĞAZA GÖRSEL SORUMLUSU
MAĞAZA ALAN MÜDÜRÜ
DESTEK PERSONEL
ARAPÇA BİLEN MÜŞTERİ DANIŞMANI
YÖNETİCİ ASİSTANI
GRAFİK TASARIMCI
AYAKKABI TASARIMCISI
İDARİ DEPO PERSONELİ

BAŞVURULAR

Yukarıda DeFacto giyim firmasının alım yapacağı pozisyonların bazıları verilmiştir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak. Aşağıda belirtilen linki takip edecek olan adaylar tüm pozisyonları görebilir ve müracaatlarını da yine bu link üzerinden gerçekleştirebilmektedir.

https://goo.gl/wG9BEL
TÜM İLANLAR İÇİN BURAYI TAKİP EDİNİZ

Editör: TE Bilisim